Skip to content Skip to footer

Equips

Així com la majoria d’esports, el tennis taula compta també amb diferents lligues en l’àmbit provincial, català, nacional i europeu. El nostre club, té jugadors i jugadores a cada una de les lligues.

Lligues provincials

Són lligues absolutes i mixtes, les quals es juguen cada cap de setmana en alguna localitat de la província o a casa. Aquestes lligues estan dividides en quatre (preferent, primera, segona i tercera provincial) ordenades de més nivell a menys nivell respectivament.

Lligues catalanes

La copa catalana femenina, és una lliga que farà la primera edició aquesta pròxima temporada 2022-2023, i que també és una lliga absoluta, en aquest cas només femenina, i que es juga en concentracions d’un dia en diferents ciutats i pobles de Catalunya unes 6 vegades per temporada.

Primera nacional

El club compta amb dos equips en aquesta categoria, una primera nacional femenina i l’altre a primera nacional masculina. És una lliga que generalment té lloc dins la comunitat autònoma, per l’ampli nombre d’equips i que en el cas de l’equip masculí es juga cada cap de setmana, i el femení, es fa en diferents concentracions durant la temporada.

Divisió d’honor

És un altre lliga nacional, en què el club té un equip femení. Es juga regularment i com totes les lligues del tennis taula, és absoluta. En aquesta lliga espanya queda dividida en dos grups.

Superdivisió Espanyola

És la màxima lliga de l’estat, el club hi té un equip femení per 4t any consecutiu. En aquesta lliga hi predominen les jugadores estrangeres i d’alt nivell mundial.

Champions league

És la màxima lliga continental. Els Ganxets, hi jugarem per primera vegada, durant la temporada 2022-2023. És considerada la competició internacional per clubs més important. En aquesta lliga, hi juguen els jugadors i jugadores més bons del món.