Skip to content Skip to footer

[vc_row][vc_column icons_position=”left”][vc_empty_space height=”52px” hide_on_wide=”” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=””][vc_empty_space][vc_column_text]

CTT GANXETS ESCOLA

INFANTS I JOVES

L’escola del club tennis taula ganxets de reus, està formada per més de 50 infants i joves d’entre 5 i 18 anys. També comptem amb dues entrenadores i dos espàrrings i estem oberts cada dia de 17h a 20h.

L’horari dels entrenaments dependrà una mica del grup d’edat o nivell de l’infant, i els dies de la setmana, són a elecció de cada família. Com a club, recomanem 3 dies a la setmana 2h cada dia d’entrenament.

Per adaptar-nos al màxim als diferents horaris que tots els infants tenen, com hem dit superiorment, no establim uns dies fixes per infant. Seguint l’horari, els infants podran venir al club tants dies a la setmana com vulguin/ puguin amb el mateix preu de la quota.

Els entrenaments dirigits consten de diferents jocs de lleure, físic, activitats de taula i partides, per tal de treballar la tàctica i la tècnica en l’esport.

ADULTS

Pel que fa a l’escola d’adults, l’horari és de 19:30h a 21:00h amb entrenament dirigit, i fins a les 22:00h hi ha entrenaments lliures.

ENTRENAMENTS ADAPTATS

Els entrenaments que fem junt amb diferents associacions com el Club Esportiu Alba o l’associació Supera’t, els fem en els horaris estipulats amb cada associació.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”52px” hide_on_wide=”” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=””][/vc_column][/vc_row]